PlayStation Plus aboneliklerinin Türkiye fiyatı arttı

PlayStation Plus Abonelik Fiyatlarına Zam Geldi

Sony tarafından yapılan açıklamaya göre, PlayStation Plus aboneliklerinde fiyat artışı yaşanacak. Artık 12 aylık PlayStation Plus Extra aboneliği 3.645 TL’ye, Deluxe paketi ise 2.740 TL’den 4.266 TL’ye yükseldi.

Daha önce PlayStation Plus Essential için 12 aylık abonelik 1.400 TL iken, PlayStation Plus Extra için 2.340 TL ve PlayStation Plus Deluxe için 2.740 TL ödeniyordu.

Türkiye’deki abonelik fiyatları bu zam ile yüzde 55 artmış olacak. Yeni fiyatlar, abonelere e-posta yoluyla duyuruldu ve 24 Haziran 2025 tarihinden itibaren geçerli olacak.

Bu fiyat artışı, birkaç yıl önce yapılan yüzde 600’e varan zamdan sonra gelen en büyük fiyat artışı olarak dikkat çekiyor.

Related Posts

Instagram’dan kullanıcılara 4 büyük yenilik

Instagram, uzun süredir kullanıcıların talep ettiği bazı önemli özellikleri hayata geçirdiğini duyurdu.

Intel işlemcili Mac kullanıcıları için son durak gözüktü

Apple’ın M çiplerinin öncesinde kullandığı Intel işlemcisine sahip olan Mac modelleri için son güncelleme bu yıl çıkacak. Güvenlik desteği devam etse de cihaz için son durak Tahoe olacak.

Gears of War Reloaded için geri sayım başladı

Microsoft’un bu yıl tanıttığı Gears of War: Reloaded için beklenen çok oyunculu beta süreci 13 Haziran’da başlıyor. Serinin ilk oyununun tamamen yenilenmiş hali olan bu versiyon, hem nostalji hem de yeni nesil görsellik sunmayı vaat ediyor. Oyuncular …

Epic Games 12 Haziran tarihine kadar iki oyunu ücretsiz veriyor

Epic Games ücretsiz oyun verme geleneğini DEATHLOOP ve Ogu and the Secret Forest adlı oyunlarla devam ettiriyor.

Kuzey Kore’den gizlice çıkarılan telefon inanılmaz gerçekleri gözler önüne serdi: Kelimeleri otomatik değiştiriyor, 5 dakikada bir ekran görüntüsü alıyor

Kuzey Kore’den gizlice çıkarılan bir akıllı telefon, ülke halkının ne kadar sıkı kontrol altında yaşadığını gözler önüne serdi.

Yapay zekâ avukatların başını yaktı | Kullanımı da hatalar da gittikçe yaygınlaşıyor

ABD’de davalara hazırlık aşamasında yapay zekâ ürünlerinden faydalanıp başı derde giren avukatlara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Peki bütün sorunlara rağmen neden hukukçular ChatGPT ve benzerlerinden vazgeçemiyor? Daha da önemlisi bu işin sonu nereye varacak?