Başkent EDAŞ, Kastamonu’da Enerji Altyapısını Güçlendirmek İçin Yatırımlara Devam Ediyor

Başkent EDAŞ, Kastamonu’da Enerji Altyapısını Güçlendirmeye Devam Ediyor

Başkent EDAŞ, kesintisiz ve sürdürülebilir enerji hizmeti sunma amacıyla Kastamonu’da 2024 yılı boyunca bakım, onarım ve yatırım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdü. Karadeniz Bölgesi’nin iç kesimlerinde yer alan Kastamonu’nun zorlu mevsimsel ve coğrafi koşullarına rağmen, enerji altyapısını güçlendiren şirket; aynı zamanda dijital dönüşüm ve müşteri odaklı projelere de önem verdi.

Enerji Altyapısı Güçleniyor

Başkent EDAŞ, Kastamonu’da hizmet verdiği 4 bin 929 trafo ve 22 bin 32 kilometrelik enerji hattında sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlamak amacıyla kapsamlı bakım ve yatırım çalışmaları gerçekleştirdi. Kastamonu’nun geniş yüzölçümüne yayılmış kırsal yerleşimleri ve sarp arazi koşullarında enerji sürekliliğini sağlamak adına önemli adımlar atıldı.

  • Merkez, Devrekani, Seydiler ve diğer ilçelerde 7.382 aydınlatma armatürünün bakımı tamamlandı.
  • 77 pano, 138 trafo ve 79 dağıtım merkezinin bakımı gerçekleştirildi.
  • 3.221 kilometrelik enerji hattı elden geçirildi.

Bu çalışmalarla Kastamonu’nun enerji altyapısı daha dayanıklı hale getirildi.

Yatırımlarla Daha Aydınlık Bir Kastamonu

2024 yılı hedeflerini başarıyla tamamlayan Başkent EDAŞ, yeni enerji kablosu döşeyerek altyapıyı yenilerken, kent genelinde 939 yeni aydınlatma armatürü ile daha güvenli ve aydınlık yaşam alanları oluşturdu.

  • 61 kilometrelik yeni enerji kablosu döşendi.
  • 939 yeni aydınlatma armatürü kuruldu.
  • 68 yeni elektrik panosu ve 27 yeni trafo merkezi oluşturuldu.

Başkent EDAŞ, 2024 yılında belirlediği hedefleri eksiksiz bir şekilde yerine getirdi.

Teknoloji Odaklı Çözümlerle Verimli Enerji Yönetimi

Başkent EDAŞ, dijitalleşme sürecine öncülük ederek teknolojiyi operasyonel süreçlere entegre ederek verimliliği artırdı. Afet ve Acil Durum Haberleşme Telsiz Sistemi Projesi ile Kastamonu’da kriz anlarında kesintisiz iletişim sağlanırken, ChatVolt uygulaması ile müşterilere anlık destek sunuldu.

Müşteri Odaklı Hizmet Anlayışı

Başkent EDAŞ, müşteri odaklı yaklaşımıyla 7/24 hizmet sunmaya devam ediyor. Web ChatVolt, Başkent 186 Mobil Uygulaması ve diğer kanallar aracılığıyla müşteri talep ve şikayetlerini dinleyerek çözüm odaklı çalışmalarını sürdürüyor.

Geleceğe Güçlü Adımlarla

Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nin temel dağıtım şirketlerinden biri olan Başkent EDAŞ, Kastamonu’daki enerji altyapısını güçlendirmek ve sürdürülebilir enerji sunmak için yatırımlarına kararlılıkla devam edecek. Bölgenin zorlu koşullarına rağmen yapılan yatırımlar, sürdürülebilir enerji geleceği adına umut veriyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Related Posts

Instagram’dan kullanıcılara 4 büyük yenilik

Instagram, uzun süredir kullanıcıların talep ettiği bazı önemli özellikleri hayata geçirdiğini duyurdu.

Intel işlemcili Mac kullanıcıları için son durak gözüktü

Apple’ın M çiplerinin öncesinde kullandığı Intel işlemcisine sahip olan Mac modelleri için son güncelleme bu yıl çıkacak. Güvenlik desteği devam etse de cihaz için son durak Tahoe olacak.

Gears of War Reloaded için geri sayım başladı

Microsoft’un bu yıl tanıttığı Gears of War: Reloaded için beklenen çok oyunculu beta süreci 13 Haziran’da başlıyor. Serinin ilk oyununun tamamen yenilenmiş hali olan bu versiyon, hem nostalji hem de yeni nesil görsellik sunmayı vaat ediyor. Oyuncular …

Epic Games 12 Haziran tarihine kadar iki oyunu ücretsiz veriyor

Epic Games ücretsiz oyun verme geleneğini DEATHLOOP ve Ogu and the Secret Forest adlı oyunlarla devam ettiriyor.

Kuzey Kore’den gizlice çıkarılan telefon inanılmaz gerçekleri gözler önüne serdi: Kelimeleri otomatik değiştiriyor, 5 dakikada bir ekran görüntüsü alıyor

Kuzey Kore’den gizlice çıkarılan bir akıllı telefon, ülke halkının ne kadar sıkı kontrol altında yaşadığını gözler önüne serdi.

Yapay zekâ avukatların başını yaktı | Kullanımı da hatalar da gittikçe yaygınlaşıyor

ABD’de davalara hazırlık aşamasında yapay zekâ ürünlerinden faydalanıp başı derde giren avukatlara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Peki bütün sorunlara rağmen neden hukukçular ChatGPT ve benzerlerinden vazgeçemiyor? Daha da önemlisi bu işin sonu nereye varacak?