Aziz Yıldırım ile Acun’un yıllar önceki videosu gündem oldu

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Adayı Ali Koç’un listesinde bulunan Acun Ilıcalı ve yine aday olan Aziz Yıldırım arasındaki karşılıklı atışma gündem oldu.

Fenerbahçe’de 9 Haziran’da yapılacak başkanlık seçimi öncesi, adaylar birbirleri hakkında sert demeçler vermeye devam ediyor. Son olarak Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’nin mevcut başkanı ve başkan adayı Ali Koç’un listesinde FETÖ’cü ve Adnan Oktar’cı isimler olduğunu iddia etti.

ALİ KOÇ’UN LİSTESİNDE FETÖ’YE ADNAN OKTAR’A YAKIN İNSANLAR VAR

Yıldırım, “Kimsenin adamı değilim. 20 sene başkanlık yaptım, bana hiçbir siyasetçi, ne sağdan ne soldan yönetimine bunu al demedi. Ama karşı listeye baktığın zaman FETÖ’ye yakın insanlar, Adnan Oktar’a yakın insanlar. Hepsi o listenin içinde, inceleyin lütfen.” dedi.

ACUN FAZLA KONUŞMASIN

Acun Ilıcalı hakkında da iddialarda bulunan Aziz Yıldırım, “Acun Ilıcalı FETÖ’cülere pasaport veriyormuş! İki Dominic varmış birinde FETÖ’cülere pasaport veriyormuş. Çağırdım, eşiyle geldi. Yapma dedim. Fazla konuşmasın, Adnan hoca konusuna girersem, sokağa çıkamaz öyle.” ifadelerini kullandı.

ALİ KOÇ’UN LİSTESİ

Erol Bilecik, Burak Kızılhan, Sertaç Komsuoğlu, Acun Ilıcalı, Ahmet Ketenci, Alper Alpoğlu, Cenk Öztanık, Eren Dişli, Ergun Özen, Esin Güral Argat, Fethi Pekin, Hakan Safi, Hamdi Akın, Hulusi Belgü, Hüseyin Bozkurt, Kemal Danabaş, Mehmet Dereli, Nedim Keçeli, Özgür Özaktaç, Rıfat Perahya, Selma Rodopman.

Suçmaların çok çirkin olduğunu belirten Acun Ilıcalı şu ifadeleri kullandı

“AZİZ YILDIRIM’IN ‘ADNAN HOCACI’ SUÇLAMASI ÇOK ÜZÜCÜ”

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığını çok istiyor olabilir. Seçimden büyük bir hezimetle ayrıldı. Fenerbahçe başkanı olmak için karalamaya çalışmak bana üzücü geliyor.

“SUÇLAMA ÇOK ÇİRKİN”

Fenerbahçe’nin en büyük problemi bu Fenerbahçe içinde tam bir birlik olmaması. Suçlama çok çirkin. Kalkıp 35 yıl önceki konudan bir yere varmaya çalışırsa bunun adı artniyet. Kötü bir düşünce. Adnan Hoca konusunu daha önce açıkladım. 35 yıl önce görüşmüşüm. Gittiğim bir sohbetti. Gittiğimde 18 yaşındaydım. Ayrılalı 34 sene olmuş. 34 senedir görmediğim, alakam olmayan bir adamı, Fenerbahçe başkanı olacağım diye benimle birleştirmesi komik.

Daha komiği de şu; ben Aziz Yıldırım başkanken Fenerbahçe’yi kendi programımda ağırladım. Benim amacım kulübe yardım etmekti. Var Mısın Yok Musun programına bütün takımı getirdi. Fenercell’e destek olmak için. Başka kanaldayım, kendi kanalım değil. Kanalı Fenercell takımı için kullandım. Onları ayarlıyorum.

“ACUN, AZİZ YILDIRIM BAŞKANKEN ÇOK İYİ, BAŞKAN DEĞİŞİYOR ÇOK KÖTÜ”

Acun, Aziz Yıldırım başkanken çok iyi, başkan değişiyor çok kötü. Benim amacım Fenerbahçe’ye hep destek olmak. Aşığım bu renklere. Ali Koç başkan oldu, ilk işi beni çağırdı ‘bir gün kanalını açıp yardım kampanyası yapabilir misin’ dedi. Ben de ‘bir gün değil üç gün açacağım’ dedim. Üç gün boyunca 20 milyon euro para topladım. Kanalımı Fenerbahçe için kullandırmışım. Fenerbahçe’ye yardım etmeye çalışan biriyim. Kendi kendine beni karalamaya çalışıyor. Ben sokakta yürüyemiyorum ilgiden, sevgiden. Üzücü bir durum.” yanıtını verdi.

“AZİZ YILDIRIM MOURİNHO İLE ÜÇ GÜN GÖRÜŞEMEDİ”

Işık’ın “Mourinho’ya Sayın Aziz Yıldırım dedi ki ‘Bana sordu bu tarafla görüşüyorum’ diye, Moruinho’ya sordunuz mu böyle bir konuşma olmuş mu?” sorusu üzerine Ilıcalı “Aziz Yıldırım şu anda ‘Ben bu seçimi kazanayım da’ modunda baltayla girmiş, kimi biçersem biçeyim, ne yalan söylersem söyleyeyim modunda. Mourinho olayı komple yalan Mourinho ile 3 gün görüşemediler bile” yanıtını verdi.

Taraftarın şunu iyi bilmesi lazım Aziz Yıldırım bu kulübü 600 milyon euro borçla bıraktı. Bir insan bir kulübü 600 milyon euro batırıp öyle gider mi?

ÖVGÜ DOLU SÖZLER GÜNDEM OLDU

Tüm bu tartışmalar yaşanırken Acun Ilıcalı’nın yönettiği ve sunduğu Var mısın? Yok musun? yarışmasına konuk olan Aziz Yıldırım’ın Acun Ilıcalı’ya övgüsü sosyal medyada gündem oldu. Viral olan videoda Yıldırım, Ilıcalı’ya övgüler diziyor:

Burada bulunan bütün katılımcılara iyi akşamlar diliyorum. Bu akşam bizi televizyon programından seyreden insanlara iyi akşamlar dedikten sonra sana Acun diyorum. Çünkü bizim senle benle yönetici arkadaşlarla olan ağabey kardeş ilişkisinden dolayı böyle söylüyoruz sana hitap ediyoruz. Aslında belki de Acun Bey dememiz lazım. Acun, sen televizyon programlarının başarıyla yapan bir kişisin ama bu yaptığın programlarda sosyal içerikli, Türkiye’de sivil toplum örgütlerinin yapması gereken konulara el atıyorsun ve bunları da bu programlara taşıyarak başarı ile devam ettiriyorsun. Umarım bundan sonra daha iyi projelere imza atarsınız.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx