Dikkat: 2 Altcoin, Ortaklık Müjdesiyle Yükseliyor!

Son zamanlarda, özellikle iki altcoin, çeşitli ortaklık duyuruları yaptı. Bu duyurular sonucu ikisinin de fiyatı yükseliş yaşadı. DWF Labs ve OKX Web3, film endüstrisini yeniden tanımlamaya ve Blockchain inovasyonunu teşvik etmeye yönelik ikili bir hareketle, sırasıyla MovieBloc ve Injective ağının manzarasını yeniden şekillendirmeyi amaçlayan stratejik girişimleri açıkladı. İşte en son ortaklık haberleri ve altcoin fiyatlarına olan etkisi…

DWF Labs, MBL ile ortak oldu

DWF Labs, 20 Kasım’da açıkladığı bir dizi stratejik girişimle gözünü film endüstrisini dönüştürmeye dikti. Resmi bir duyuruda şirket, daha adil ve merkezi olmayan bir platform kurarak film sektöründe devrim yaratma taahhüdünü dile getirdi. Bu hamle, film endüstrisinde yapım, dağıtım ve gösterimin dikey entegrasyonundan kaynaklanan zorlukların ele alınmasına yönelik önemli bir adım olarak görülmekte. MovieBloc’un misyonu, blockchain teknolojisi ile sinema ve ev eğlencesi endüstrisinin holdingler tarafından domine edilmesinden kaynaklanan sorunları çözmektir.

Bu girişimlerin odak noktası olan MovieBloc, yalnızca yaratıcılarını ödüllendirmekle kalmayıp aynı zamanda endüstri dikeylerinin yarattığı engellerle de mücadele eden bir platform oluşturmayı hedefliyor. Movie Bloc (MBL) tokenı, son 24 saat içinde %20’lik bir değer artışına işaret ederek kayda değer bir yükseliş yaşadı. DWF Labs kendi girişimlerini ilerletirken, bu işbirliği hem film hem de Blockchain endüstrilerindeki ilerlemelerin bir araya gelmesi anlamına geliyor. Böylece ufukta heyecan verici gelişmeler vaat ediyor.

OKX, Injective ile entegrasyon sağladı: Altcoin yükseldi

Aynı gün eş zamanlı olarak OKX Web3, Injective ağıyla entegre olarak çoklu zincir ekosistemini genişletme yolunda adımlar attı. Resmi haber bülteninde OKX Web3’ün yeni halka açık zincirlerin gelişimini destekleme planı yer aldı. Ayrıca gelişen çoklu zincir ekolojisine katkıda bulunma konusundaki kararlılığı vurgulandı. Kullanıcılar artık Injective varlıklarını mobil terminal (V6.42.0 ve üzeri), eklenti cüzdan (V2.70.0 ve üzeri) ve web cüzdan varlık kontrol panelini kapsayan OKX Web3 cüzdanı aracılığıyla sorunsuz bir şekilde yönetebiliyor.

Önde gelen tek duraklı Web3 portalı olarak tanınan OKX Web3 Cüzdan, şu anda Uygulama, eklenti ve web sayfası terminallerini birleştirerek 80’den fazla halka açık zinciri desteklemektedir. Cüzdan hizmetleri, merkezi olmayan borsalar (DEX), merkezi olmayan finans (DeFi), değiştirilemez token (NFT) piyasaları, DApp keşfi ve akıllı sözleşme cüzdanlarını kapsayan OKX Web3, Blockchain inovasyonunun ön saflarında yer alıyor. Injective token (INJ), son 24 saat içinde %10’luk bir artış yaşayarak değerinde bir yükselişe tanık oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx