Fenerbahçe sosyal medya ekibi taraftarın hedefinde: ‘Rezil ettiniz bizi’


Bu sezon şampiyonluk hasretini on yıla çıkaran Fenerbahçe, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile anlaşmaya vardı.

Sarı-lacivertli kulübün sosyal medyası ise taraftarın beklentisini yerine getirmeyerek Mourinho’yu özel bir paylaşımla duyurmadı.

Fenerbahçe Kulübünün X hesabından ilk olarak “Yarın akşama plan yapmayın.” paylaşımı yapıldı.

Akabinde ise Mourinho’nun Fenerbahçeli taraftarlara seslendiği bir video paylaşılarak “Dünyanın en büyük spor kulübünün büyük taraftarı! Planlarınız iptal olduysa yeni planı paylaşıyoruz. 2 Haziran Pazar saat 19.00’da stadımızda buluşuyoruz!” denildi.

Portekizli teknik direktörün özel bir klip yerine bu şekilde duyurulması tepkiye yol açarken Fenerbahçelileri asıl öfkelendiren paylaşımlar ise bundan sonra yapılanlar oldu.

Resmi hesabın Mourinho’nun imza töreni hazırlıkları için paylaştığı fotoğraf bir hayli tepki çekti. Fenerbahçe Ülker Stadyumu çimlerinin adeta bir tarlayı andırması sarı-lacivert renklere gönül verenleri bir hayli öfkelendirdi.

Sarı-lacivertli taraftar “Tüm dünya bizi izliyor. Bu fotoğraf Papazın Çayırı’ndan” şeklinde yorum yapmaktan kendini alamadı.

Yaşananlar bununla da sınırlı kalmadı. Bir paylaşım daha yapan Fenerbahçe resmi hesabının kullandığı fotoğrafların çekim kalitesinin kötülüğü Fenerbahçelileri iyice çileden çıkardı.

Stat ışıklarının fotoğrafta öne çıkmasına Fenerbahçeli taraftarlar bir hayli öfkelendi.

İşte konuyla ilgili yapılan paylaşımlar…









Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx