Fenerbahçe’den Merih Demiral’a sürpriz mektup: Sosyal medyada duygusal paylaşım

Fenerbahçe altyapısından yetişen milli takımımızın yıldızlarından Melih Demiral’ın geçtiğimiz günlerde TRT Spor’a verdiği röportaj ve Fenerbahçe’ye dair ifadeleri üzerine flaş bir gelişme yaşandı. Demiral’a Fenerbahçe’den bir mektup gönderilerek forma hediye edildi.

Formasını ve mektubunu sosyal medyadan paylaşan Demiral ise şu ifadelere yer verdi:

“Beni çok mutlu eden bu değerli hediyenizi hayatım boyunca saklayacağım çok teşekkür ederim. Her zaman kalbimin en özel yerinde. İyi ki Fenerbahçe!”

Fenerbahçe, Merih Demiral’a gönderdiği mektupta yıldız oyuncuya hitaben şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili Merih Demiral,
TRT Spor kanalına verdiğin röportajı takip ettik.
Burada dile getirdiğin sözlerin üzerine sana ulaşmak, Fenerbahçe hikayeni aktardığın “Fenerbahçe benim içimde bir yara, hayallerim vardı” tanımından hareketle şunu paylaşmak istedik;

Bazen sona ermiş gibi görünen hikayeler hiç umulmadık anlarda yeniden hayat bulur.

Fenerbahçemizin çatısı altında kıymetli formamızı terletmiş, bu ruhu hissetmiş bir Türk genci olarak hedeflerin yolunda attığın adımlarda sonsuz başarılar diliyoruz.

Sana gönderdiğimiz Çubuklu formamız Fenerbahçe sevgine ışık olsun.

Fenerbahçe Spor Kulübü”

TRANSFER SİNYALİ Mİ

Öte yandan Fenerbahçe’nin mektubu ve Mesih Demiral’ın duygusal paylaşımı üzerine yıldız futbolcunun Fenerbahçe transferi gündeme geldi. Fenerbahçeli taraftarlar Demiral’a “Fenerbahçe’Ye gel” çağrısında bulundu.

MERİH DEMİRAL NE DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde TRT Spor’a açıklamalarda bulunan Merih Demiral, Fenerbahçe ile ilgili şunları söylemişti:

“Fenerbahçe benim içimde her zaman bir yara. Çünkü hem Fenerbahçe benden yararlanamadı hem de ben Fenerbahçe’den yararlanamadım. O zamanlar benim çok büyük hayallerim vardı. Şükrü Saracoğlu’nda oynamak istiyordum. Böyle bir karar almak zorunda kaldım. Bu benim için çok iyi bir karar oldu, kendime Portekiz’de çok şey kattım. Her Türk gencinin hayallerinden birini gerçekleştirdim. Ama Fenerbahçe kalbimde çok büyük yara. O süreç kimsenin istediği gibi olmadı. Bazı şahıslar buna engel oldu. Ayrılmamla ilgili Fenerbahçe ile bir süreç yoktu, şahıslarla ilgili bir süreç vardı. Çünkü o zaman ki şahıslar çok büyük etken oldu. Değişik şeyler yaptılar. Çok da konuşmamak lazım. Siz anladınız”

NE OLMUŞTU

Fenerbahçe altyapısından yetişen ve A takım şansı gelmeyince Portekiz’in yolunu tutup Alcanesense’de kendini gösterdikten sonra Sporting’e imza atan Merih Demiral, devam eden yıllarda Alanyaspor ile parlayıp Sassuolo’nun yolunu tutmuş ve Juventus ile Atlanta dönemlerinde Avrupa’nın elit savunma oyuncuları arasına girmişti. Milli yıldız bu sezon başında rekor bir maaşla Suudi Arabistan ekibi Al Ahli’ye transfer olmuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx