Umut Evirgen, Eski Aşkı Serenay Sarıkaya’nın Fotoğrafına Bıraktığı Beğeniyi Işık Hızıyla Geri Çekti!

Serenay Sarıkaya’nın dün akşam paylaştığı olay yaratan pozlar, Umut Evirgen’in de ilgisini çekti. Alina Boz’la bir süredir oldukça ciddi olduklarını söyledikleri bir ilişki yaşayan milli çapkınımız Umut Evirgen, eski aşkının fotoğrafını beğendi. Beğeniyi jet hızıyla geri çeken Umut Evirgen, dillere düştü.

Aşk geçmişi oldukça kabarık olan Umut Evirgen’in hızına hiçbirimiz yetişemiyoruz. Gerçi hakkını yemeyelim, birkaç aydır aniden başlayan ve herkesi şaşkına uğratan yeni aşkı Alina Boz’la evlilik yolunda olduğu söyleniyor kendisinin.

Hatırlarsanız, Alina Boz uzunca bir süre Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer ile beraberdi. Mithat Can Özer’le ilişkisi bittikten 17 gün sonra da çapkınlığıyla yere göğe nam salmış Umut Evirgen’le yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu.

O günden bu yana mutlu pozlarıyla takip ettiğimiz ve ister istemez “Bir anda nasıl bu kadar aşık oldunuz?” dediğimiz çift için her şey tıkırında gibi gözüküyordu.

Ta ki Umut Evirgen, büyük ve eski aşkı Serenay Sarıkaya’nın magazin gündemini sallayan olay fotoğraflarını beğenene kadar…

Bilmeyenleriniz için Umut Evirgen’in Alina Boz’dan evlilik öncesi bir söz istediği iddia edilmişti: ‘Eski sevgililerden söz etmemek’ Sebebininse daha önce yaşadığı büyük bir kıskançlık krizi olduğu söylenmişti.

Gelin görün ki kendi koyduğu kuralı bozan Umut Evirgen oldu, kendisi dün akşam Serenay Sarıkaya’nın paylaştığı fotoğrafları beğendi.

Ardından durum fark edilince, beğenisini jet hızıyla geri aldı. Fakat gören gördü, olan da oldu…

Evirgen’in bir anlık refleksle (!) kırdığı bu potun sonuçları ne olur bilemiyoruz… Fakat böyle bir şey hiç yaşanmamış gibi görmezden gelmeleri de mümkün. Malum işler kısa zamanda çok ciddi ilerledi, bir beğeni yüzünden olay çıkmaması daha muhtemel.

Siz ne düşünüyorsunuz? Evlilik yolunda olduğunuz eski sevgiliniz herkesin aurasına, güzelliğine hayran olduğu eski aşkının fotoğrafını beğense siz ne yapardınız? Hadi yorumlarda buluşalım! ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx